Soluții pentru fiecare nevoie de afaceri

Lanț de aprovizionare și logistică

Ne asigurăm că bunurile dvs. ajung la locația stabilită într-o stare adecvată, în timp ce le livrăm clientului intern sau extern corect. Analiza riguroasă și coordonarea lanțului de aprovizionare și supravegherea întregului ciclu de viață al produsului dvs. de la achiziție până la livrare

Transport Maritim

Fiind una dintre cele mai importante companii internaționale de transport maritim din România, avem o experiență extinsă care ne permite să vă oferim soluții personalizate pentru marfa dumneavoastră. Acest lucru asigură că facilitarea în segmentul dvs. de piață este generată în timp util și eficient.

Transport Rutier

Soluția globală Merchant oferă o gamă completă de transporturi interne: LTL (mai puțin decât încărcătura camionului), FTL (încărcarea completă a camionului), feroviar, transportul în vrac și multe altele. De asemenea, putem combina transportul maritim și aerian cu modul de transport pe uscat, pentru a oferi o soluție intermodală completă pentru a minimiza timpul și costurile de tranzit.

Depozitare și Distribuție

MGS oferă soluții de stocare și distribuție adecvate atât pentru cerințele pe termen scurt, cât și pe cele lungi. Cu experiența și know-how-ul adevăratilor experți în logistică, ne mândrim că oferim un serviciu excepțional fiecăruia dintre clienții noștri.

Livrare Door to Door

Serviciul nostru DTD acoperă toate etapele unui import sau export, de la ușa exportatorului până la ușa importatorului. Combinând mai multe moduri de transport în funcție de caracteristicile fiecărui transport, MGS centralizează toate operațiunile pentru a oferi clientului o logistică completă.

Proiecte Logistică

Avem expertiza și experiența pentru a transporta mărfuri delicate, precum și articole cu documente și permise asociate care trebuie să fie prestabilite. Ne putem ocupa de o gamă largă de proiecte logistice complexe, oferindu-vă un serviciu profesional care este eficient și eficient.

Casă de Expediții Portuară

MGS menține operațiunile agenției în porturile din întreaga Europă. Agenții noștri portuari oferă servicii pentru clienți 24/7 la cel mai înalt nivel. Fie că este vorba de mărfuri vrac, mărfuri lichide, containere sau mărfuri generale, asigurăm degajarea eficientă a navelor dvs., oferind expertiza necesară pentru o manipulare lină a escalei portuare.

Brokeraj Vamal

Folosirea unuia dintre reprezentanții noștri pentru vămuirea globală și română poate reduce numărul de brokeri necesari și vă poate simplifica procesarea vamală. Cu MGS, trecerea printr-un broker de vămuire înseamnă doar un singur punct de contact pentru afacerea dvs., simplificând întregul proces.

Rețea Puternică

Conectat la o rețea puternică de parteneri și agenți din întreaga lume, Merchant Global Solution (MGS) oferă servicii producătorilor internaționali, distribuitorilor și comercianților cu amănuntul din bunurile de larg consum (FMCG), textile, farmaceutice, auto, industria alimentară, electronice și petrol industria gazelor și a gazelor, oferind soluții de transport și logistică de specialitate pentru a-și livra mărfurile pe calea aerului, pe uscat sau pe mare, oriunde în lume.

Aveți nevoie de o soluție personalizată?

Vă rugăm să ne trimiteți un mesaj și vom face o ofertă pentru proiectul dvs. special.

Cum vă putem ajuta?

Primiți o ofertă personalizată

Vă mulțumim pentru mesaj. Acesta a fost transmis.
A apărut o eroare la transmiterea mesajului. Vă rugăm să încercați mai târziu.