Agenție Portuară

Nu doar o funcție „raportare și eliberare” a unei escale în portul navei

Un parteneriat care asigură căpitanii, proprietarii, navlositorii și porturile sunt informați după caz, în timp ce nava este întoarsă cât mai eficient posibil

MGS activează în domeniul agenției portuare în domeniul expertizei interne din România și zona Mării Negre, permițându-ne să gestionăm marfă convențională, cisterne, containere, ro-ro, croazieră, militare și diverse proiecte care implică transportul interior, expedierea și logistica. Personalul nostru experimentat și profesionist este capabil să se asigure că nevoile clienților lor sunt întotdeauna satisfăcute.

Echipa noastră se va strădui să vă ofere cele mai exacte și actualizate informații și prezență, inclusiv, dar fără a se limita la:

 • Informații despre portul local, inclusiv aspectul cheiurilor și terminalelor;
 • PDA-uri detaliate și realiste;
 • Proiecția unei posibile situații de congestie;
 • Coordonarea în timp util înainte de sosire cu autoritățile competente, administrația portuară și reprezentanții mărfurilor pentru expedierea rapidă și eficientă a navei;
 • Coordonare fără cusur cu operatorul terminalului și comanda navei pentru acostarea la timp / decolarea și promptarea corespunzătoare, pilotaj și asistență la remorcare.
 1. Confirmarea programării cu costuri portuare estimate precise, informații relevante privind portul și dana și programul preconizat al navei.
 2. Informarea pe deplin a comandantului cu privire la toate cerințele legate de cerințele vamale, AQIS, portuare și terminale.
 3. Asigurarea că nava este pregătită pentru încărcare, adică calele sunt curățate la standardele cerute.
 4. Informează și actualizează părțile relevante ale navelor de sosire iminentă; inclusiv vamale, AQIS, autoritățile portuare, terminale și expeditori.
 5. Pregătirea tuturor documentelor și transmiterea pentru verificare înainte de sosirea navei, pentru asigurarea că nu există întârzieri pentru navă.
 1. Participarea la navă la acostare și asigurarea că comandantul, terminalul și stivuitorii sunt conștienți de cerințele de încărcare în timp ce nava se află în port.
 2. Furnizarea de actualizări zilnice ale progresului navei către toate părțile; inclusiv sfaturi cu privire la eventualele probleme care ar putea întârzia plecarea navei din port.
 3. Pentru încărcarea navelor, asigurarea că încărcătura maximă este încărcată în cadrul toleranței contractului și asigurarea că tirajele maxime sunt atinse printr-o comunicare constantă cu autoritatea portuară și terminalul.
 4. Pentru navele care descarcă, furnizarea de asistență cu planificarea detaliată a rotației portului / terminalului, pentru a obține o rotație optimă a navei participând la inspecția pre-descărcare cu autoritățile, atunci când este cazul, asigurând disponibilitatea conosamentului original sau a Scrisorii de despăgubire (LOI) transmise tuturor părților pentru aprobare.
 5. Participarea la navă înainte de plecare, pentru asigurarea că încărcarea corectă a fost încărcată sau descărcată. De asemenea, asigurarea că toate documentele sunt completate corect și că foaia de timp este corectă.

După ce nava și-a finalizat vizita la port și a plecat din port, vom:

 1. Trimitem imediat prin e-mail toate documentele de încărcare în format .pdf
 2. Expediem toate documentele de încărcare prin curier în termen de două zile lucrătoare
 3. Trimitem o estimare completă a costurilor în termen de două zile lucrătoare pentru escala portului navei
 4. Expediem conturile de plată cu facturile originale cât mai curând posibil
 5. Ne asigurăm că toți contractanții și furnizorii de servicii primesc plata finală la timp
 6. Compilăm toate documente conform standardelor Scrisorii de credit și le prezentăm băncii, dacă este necesar.

Cereți detalii despre serviciile agenției noastre portuare în etapele de planificare a expedierii dvs., astfel încât să putem oferi cele mai bune sfaturi. Din experiență, am constatat că suntem deseori în măsură să oferim asistență utilă în etape înainte de a crede că aveți nevoie de serviciile noastre.

Ani de experiență

15

Clienți deserviți până acum

peste 600

Țări deservite

89

De încredere pentru companiile cu cea mai rapidă creștere::
Abstract
Cglobal
DigitalBox
Hemisferio
Next
Spaces

Beneficii majore de la MGS

Credem că suntem parteneri pe termen lung și suntem dedicați obiectivului nostru de a oferi servicii sigure, eficiente și profesionale în beneficiul clienților noștri.

 • Experiența noastră de peste 15 ani în domeniul expediției și logisticii este o promisiune pentru cel mai bun serviciu din clasă.

 • MGS a dobândit un set complet de competențe în domeniul nostru în mulți ani de experiență, care este de o importanță capitală pentru oferta către clienții noștri.

 • Soluțiile personalizate nu sunt doar o sintagmă pentru noi, ci este un mod de a lucra și a ne îmbunătăți în mod constant serviciile în beneficiul clienților noștri.

 • Ne străduim să avem o ofertă de servicii personală, nu lucrăm pe baza conceptului de mărime unică.

 • Detaliile minore fac schimbări majore.

Aveți nevoie de o soluție personalizată?

Vă rugăm să ne trimiteți un mesaj și vom face o ofertă pentru proiectul dvs. special.

Cum vă putem ajuta?

Primiți o ofertă personalizată

Vă mulțumim pentru mesaj. Acesta a fost transmis.
A apărut o eroare la transmiterea mesajului. Vă rugăm să încercați mai târziu.

Alte Servicii

Proiecte Logistice

Avem o expertiză puternică în gestionarea proiectelor speciale, o rețea puternică de parteneri care pot susține orice nevoi pentru încărcăturile proiectului – în afara gabaritului, periculoase pentru sarcini grele, temperatura controlată ș.a.m.d.

Livrare Door to Door

În lumea de astăzi, majoritatea clienților trebuie să aibă un partener capabil să acopere orice parte a lanțului logistic. Oferim servicii din ușă în ușă timp de mulți ani și avem soluții pentru fiecare nevoie.

Transport Maritim

Deoarece majoritatea mărfurilor sunt transportate prin transport maritim, transportul maritim este o componentă majoră a costului logistic. Transportul maritim nu este doar un număr, ci un set complet de abilități pentru a asigura spațiul pe navă atunci când este necesar, disponibilitatea echipamentului în portul de origine, folosind cunoștințe extinse și parteneri de încredere din întreaga lume.

Transport Aerian

La fel ca și transportul maritim, transportul aerian nu este doar un număr oferit, ci este susținut de un set complet de abilități pe care MGS le-a dezvoltat de-a lungul anilor.