Expediere de Mărfuri

Gama completă de servicii de expediere a mărfurilor oceanice și interioare

Personalul nostru calificat vă va oferi asistență tehnică, documentație și asistență juridică necesară pentru a vă asigura că încărcătura dvs. este transportată în condiții de siguranță și costuri eficiente, fiind livrată în timp util la destinație.

Un mod fără probleme de import și export de mărfuri.

Suntem specializați în organizarea întregului proces pentru expeditorii noștri, de la depozitare până la expedierea mărfii. Acționăm ca intermediar între expeditor și serviciile de transport, colaborând cu diferiți transportatori pentru a negocia prețul și pentru a decide asupra celei mai economice, fiabile și mai rapide rute.

Folosirea unui expeditor de mărfuri ca noi pentru a importa și exporta mărfuri poate face ca întregul proces să fie mult mai puțin stresant. Extrem de cunoscuți în ceea ce privește elementele lanțului de aprovizionare, vă putem ajuta pe toate nivelurile, de la etapele de ambalare și depozitare până la procedura vamală, luând o parte din presiune.

Ani de Expertiză

15

Clienți deserviți până acum

peste 600

Țări Deservite

89

De încredere pentru companii de renume:
Abstract
Cglobal
DigitalBox
Hemisferio
Next
Spaces

Beneficii majore de la MGS

Credem că suntem parteneri pe termen lung și suntem dedicați obiectivului nostru de a oferi servicii sigure, eficiente și profesionale în beneficiul clienților noștri.

  • Experiența noastră de peste 15 ani în domeniul expediției și logisticii este o promisiune pentru cel mai bun serviciu din clasă.

  • MGS a dobândit un set complet de competențe în domeniul nostru în mulți ani de experiență, care este de o importanță capitală pentru oferta către clienții noștri.

  • Soluțiile personalizate nu sunt doar o sintagmă pentru noi, ci este un mod de a lucra și a ne îmbunătăți în mod constant serviciile în beneficiul clienților noștri.

  • Ne străduim să avem o ofertă de servicii personală, nu lucrăm pe baza conceptului de mărime unică.

  • Detaliile minore fac schimbări majore.

Aveți nevoie de o soluție personalizată?

Vă rugăm să ne trimiteți un mesaj și vom face o ofertă pentru proiectul dvs. special.

Cum vă putem ajuta?

Get a customized solution

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Other Services

Project Logistics

We have strong expertise in handling special projects, strong network of partners that can support any needs for project cargoes – out of gauge, heavy duty hazardous, temperature controlled a.s.o.

Door to door delivery

In today’s world, most of the clients need to have a partner capable to cover any part of the logistics chain. We provide door to door service for many years and we have solutions for every need.

Sea freight

As majority of the cargo is being moved via maritime transportation, sea freight is a major component of the logistics cost. Sea freight is not just a number but a complete set of skills to secure space onto vessel when needed, equipment availability at the port of origin by using extensive knowledge and trusted partners all over the world.
MGS acquired that set of skills in many years of experience which is of paramount importance for our offering to clients.

Air Freight

Same as sea freight, air freight is not just a number which is being offered but is being backed up by a complete set of skills which MGS developed throughout the years.