Expediție Portuară & Brokeraj Vamal

Vă garantăm succesul operațiunilor logistice și de expediere

Suntem implicați activ în aranjarea încărcării, descărcării și transbordării containerelor, mărfurilor generale și vrac de la nave la tren, camioane, barje sau invers, inclusiv îndeplinirea tuturor formalităților vamale și sanitare necesare.

Echipa MGS se asigură că cel mai înalt nivel de conformitate este atins cu cerințele dvs. vamale și de biosecuritate (carantină).

Experiența MGS în manipularea diferitelor tipuri de mărfuri prin porturi și terminale din regiunea noastră este un factor cheie în garantarea succesului operațiunilor noastre logistice și de expediere.

 • Depunerea declarației de import înainte de sosire și verificări amănunțite prealabile ale documentației de expediere la autorități.
 • Servicii de Consultanță Vamală
 • Depunerea declarațiilor complete de import (FID) și a autorizațiilor autoevaluate (SAC)
 • Sfaturi, evaluare și participare la carantină
 • Aplicații de permis de import
 • Monitorizarea transportului și rapoarte de stare
 • Rapoarte de stabilire a costurilor
 • EDI și comunicare electronică cu autoritățile vamale

Ani de experiență

15

Clienți deserviți până acum

peste 600

Țări deservite

89

De încredere pentru companiile cu cea mai rapidă creștere::
Abstract
Cglobal
DigitalBox
Hemisferio
Next
Spaces

Beneficii majore de la MGS

Credem că suntem parteneri pe termen lung și suntem dedicați obiectivului nostru de a oferi servicii sigure, eficiente și profesionale în beneficiul clienților noștri.

 • Experiența noastră de peste 15 ani în domeniul expediției și logisticii este o promisiune pentru cel mai bun serviciu din clasă.

 • MGS a dobândit un set complet de competențe în domeniul nostru în mulți ani de experiență, care este de o importanță capitală pentru oferta către clienții noștri.

 • Soluțiile personalizate nu sunt doar o sintagmă pentru noi, ci este un mod de a lucra și a ne îmbunătăți în mod constant serviciile în beneficiul clienților noștri.

 • Ne străduim să avem o ofertă de servicii personală, nu lucrăm pe baza conceptului de mărime unică.

 • Detaliile minore fac schimbări majore.

Aveți nevoie de o soluție personalizată?

Vă rugăm să ne trimiteți un mesaj și vom face o ofertă pentru proiectul dvs. special.

Cum vă putem ajuta?

Primiți o ofertă personalizată

Vă mulțumim pentru mesaj. Acesta a fost transmis.
A apărut o eroare la transmiterea mesajului. Vă rugăm să încercați mai târziu.

Alte Servicii

Proiecte Logistice

Avem o expertiză puternică în gestionarea proiectelor speciale, o rețea puternică de parteneri care pot susține orice nevoi pentru încărcăturile proiectului – în afara gabaritului, periculoase pentru sarcini grele, temperatura controlată ș.a.m.d.

Livrare Door to Door

În lumea de astăzi, majoritatea clienților trebuie să aibă un partener capabil să acopere orice parte a lanțului logistic. Oferim servicii din ușă în ușă timp de mulți ani și avem soluții pentru fiecare nevoie.

Transport Maritim

Deoarece majoritatea mărfurilor sunt transportate prin transport maritim, transportul maritim este o componentă majoră a costului logistic. Transportul maritim nu este doar un număr, ci un set complet de abilități pentru a asigura spațiul pe navă atunci când este necesar, disponibilitatea echipamentului în portul de origine, folosind cunoștințe extinse și parteneri de încredere din întreaga lume.

Transport Aerian

La fel ca și transportul maritim, transportul aerian nu este doar un număr oferit, ci este susținut de un set complet de abilități pe care MGS le-a dezvoltat de-a lungul anilor.